Welcome
Login / Register

Quintino - Heaven

Thanks! Share it with your friends!

URL

You disliked this video. Thanks for the feedback!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Added by Admin in House
4,885 Views

Description

Deze jongeman heeft alle ingredienten om de top te halen. Met erg sterke releases zowel nationaal als internationaal, grote enthousiasme, zijn skills en brede glimlach ziet de toekomst er goed uit voor deze fijne nieuwkomer. Eind 2005 is er een optreden met 1 van de Housepioneers van Nederland Laidback Luke in Den Helder.

Dit gaat niet onopgemerkt voorbij en hij wordt dan ook gelijk opgemerkt als talent. ’Dit was een geweldig en een goeie motivatie’ In 2007 komt Quintino echt goed aanzetten. Het produceren begint nu erg grote vormen aan te nemen. Zijn tracks worden goed ontvangen en erg veel gedraaid door DJ’s als Benny Rodrigues, Josh Wink, Erick E,Laidback Luke e.a . Met veel producties in de maak is er al een remix van hem verschenen op de Cd van House Legende "Roger Sanchez" (After Dark). en zullen er dit jaar nog vele producties van hem uit komen op vele bekende labels!

Met een sterke uitstraling en groot talent kon niemand meer om deze jongeman heen, hij kreeg de kans om zijn muziek aan een groot publiek te laten horen bij Nope is Dope en greep deze met beide handen aan. "Wij zijn blij met een aanwinst als Quintino"(Aldus Ravuth Ty Eigenaar NopeisDope) Deze organisatie geeft hem de de ruimte als jong talent uit te groeien tot een DJ van wereldformaat. Daarnaast is er eind 2007 de officiele Rocking with the best tour van Laidback Luke door nederland heen. Hij zal ondersteund worden door Talenten waar Quintino voor aan mee is gevraagd. "Een grote eer en erg gemotiveerd om zo heel nederland door te gaan"

Met alle vertrouwen aan beide kanten begint zijn status grote vormen aan te nemen als artiest. Vooralsnog Heeft hem dit zeker geen windeieren gelegt, met optredens in Bulgarije,Turkije,Griekenland en in binnenland op alle grote podia te hebben gestaan is dit inmiddels 1 van nederlands mooiste aanwinsten van 2008. Door zijn grote enthousiasme en verrassende sets probeert hij zich zo te kenmerken In de wereld van de muziek. ‘Tegenwoordig kom je er alleen met eigen producties, eigen stijl en net dat stukje extra.’

Met zoveel op komst belooft het een mooie toekomst te worden en zullen we nog veel meer van hem gaan horen en zien! Upcoming : o.a. Samsobeats EP begin maart Gregor Salto - Bouncing Harbour ( Quintino remix) nope is dope official mix cd compiled by Quintino

Post your comment

RSS